LAST MINUTES SPANJE

Inleiding

Malaga, een bruisende stad aan de Costa del Sol in Andalusië, Spanje, biedt veel meer dan alleen zon en stranden. Het is ook een geweldige bestemming voor gezinnen, met een scala aan kindvriendelijke activiteiten die zowel ouders als kinderen zullen bekoren. Of je nu op zoek bent naar avontuur, educatie of gewoon plezier, Malaga heeft voor elk wat wils. In dit artikel zullen we enkele van de beste kindvriendelijke activiteiten in Malaga verkennen en ontdekken waarom het een geweldige bestemming is voor gezinsvakanties.

**1. **Picasso Museum for Kids

Hoewel kunst misschien niet het eerste is waar je aan denkt bij kindvriendelijke activiteiten, biedt het Picasso Museum in Malaga speciale rondleidingen en workshops voor kinderen. Deze interactieve ervaring stelt kinderen in staat om op een speelse manier kennis te maken met de kunstwereld van Picasso en hun eigen creatieve vaardigheden te ontdekken.

**2. **Malaga Park: Parque de Malaga

Malaga Park, ook bekend als Parque de Malaga, is een prachtig stadspark met speeltuinen, fonteinen en ruime gazons waar kinderen vrij kunnen spelen en rennen. Een ontspannen wandeling door dit park is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en quality time door te brengen met het gezin.

**3. **Sea Life Benalmadena

Sea Life Benalmadena is een spannend aquarium met een overvloed aan zeedieren. Kinderen kunnen genieten van interactieve tentoonstellingen, haaienvoedertijden bijwonen en een glimp opvangen van zeehonden en pinguïns. Het is een educatieve en leuke ervaring voor jong en oud.

**4. **Tivoli World

Voor een dag vol plezier en amusement kan het hele gezin terecht in Tivoli World, een pretpark in Benalmadena. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, draaimolens en waterglijbanen, evenals live shows en entertainment.

**5. **Crocodile Park

Het Crocodile Park in Torremolinos is een unieke attractie waar kinderen krokodillen van dichtbij kunnen bekijken. Het park biedt informatieve rondleidingen en educatieve activiteiten om kinderen meer te leren over deze fascinerende reptielen.

Conclusie

Malaga is een geweldige bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier, avontuur en educatie. Met kindvriendelijke activiteiten zoals het Picasso Museum, Malaga Park, Sea Life Benalmadena, Tivoli World en het Crocodile Park, is er genoeg te ontdekken en te genieten voor jonge reizigers. Of je nu kunst wilt verkennen, wil spelen in prachtige parken of exotische dieren van dichtbij wilt zien, Malaga biedt een scala aan mogelijkheden voor gezinsplezier aan de kust van de Costa del Sol.