LAST MINUTES SPANJE

Excursiereis Samos 3*

Bestemming: Excursiereizen Samos Samos
Type accomodatie: Hotel
Aantal dagen: 8
Prijs: 499 euro per persoon

Boek nu: https://ds1.nl/c/?si=1259&li=1568067&wi=386280&pid=38ba835c93ece0f4c6a36e6f8f7aba74&dl=griekenland%2Fsamos%2Fexcursiereizen-samos%2Fexcursiereis-samos-3%238760.RUSMI.AMSSMI.040923.7.S2-U..&ws=

Omschrijving:

Excursiereis is inclusief:

 • Retourvlucht naar Samos.
 • 7 nachten in een studio (2-3 personen) op basis van Logies. Ter plaatse hoor je in welke accommodatie je overnacht. De accommodaties liggen verspreid over het eiland. Let op: In enkele gevallen is er geen zwembad aanwezig of maken wij gebruik van de faciliteiten van een naastgelegen complex. Uiteraard voldoen ook deze hotels/appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar alle tevredenheid hun vakantie hier kunnen vieren.

Excursiereis is exclusief:

 • Transfers van en naar de luchthaven.
 • Excursiepakket t.w.v. € 95, – p.p. met onderstaande 3 excursies (optioneel en contant te voldoen bij aankomst) wordt je nu aangeboden voor € 90, – p.p.Het excursiepakket is inclusief: alle entree & servicegelden voor alle bezienswaardigheden/activiteiten, Nederlands of Engelssprekende gids en vervoer per comfortabele bus voor de Eilandtour en Avondtour.
 • Bij de boottochtexcursie zijn de transfers van en naar het hotel/appartement niet inbegrepen, de bijkomende transferkosten dien je ter plaatse te betalen.
 • Alle drankjes zijn niet inbegrepen.

Extra informatie:

 • Het is niet mogelijk de excursies separaat te kopen, uitsluitend het hele pakket van deze 3 excursies. Ter plekke zal onze lokale vertegenwoordiger je informeren op welke dagen de excursies zullen plaatsvinden.
 • In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.
 • Om organisatorische redenen kan de volgorde van het programma worden aangepast. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk.
 • Alle excursies zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
 • Voor sommige excursies wordt een minimum aantal deelnemers gehanteerd. Het kan daardoor voorkomen dat een excursie bij te weinig animo niet doorgaat. In zo’n geval wordt geprobeerd de excursie op een andere dag alsnog door te laten gaan. Lukt dit niet, dan ontvang je je geld terug en betaal je voor 2 excursies i.p.v. 3.
 • Deze excursiereis is niet geschikt voor mindervalide.

Excursies:

Eilandtour

Een gezellige dag uit per touringcar en dé manier om alles van Samos te zien te krijgen! Tijdens deze tour krijg je heel Samos te zien. Je brengt een bezoek aan een klooster, en je kunt een kijkje nemen bij een keramiek en kruiden/essentials workshop. Er wordt een stop gemaakt om te lunchen. Ook breng je een bezoek aan een wijnmuseum.
Het kan zijn dat men een stukje moet lopen van en naar het beginpunt van de Eilandtour.

Boottocht (incl. lunch)

Tijdens deze excursie vaar je per boot langs de prachtige kustlijn van Samos. Er wordt een stop gemaakt op een strandje waar je de mogelijkheid hebt om een duik in zee te nemen. Hier wordt ook een BBQ stijl lunch geserveerd met salade en tzatziki en 1 glas wijn of ouzo. Tijdens deze excursie geniet je van een fijne boottocht en een heerlijke Griekse lunch! Bij deze excursie zijn de transfers van en naar het hotel/appartement niet inbegrepen. De bijkomende transferkosten dient u ter plaatse te betalen.

Avondtour

Deze avondtour is van 18.30 tot 22.30 uur. Je wordt per touringcar naar het centrum van Kokkari gebracht. Aangekomen in Kokkari heb je 2 uur de tijd om het plaatsje te verkennen en te shoppen. In Kokkari is genoeg te beleven, bewonder de grootste kerk van Samos, snuffel in winkels, proef lokale delicatessen en slenter door de smalle gemoedelijke straatjes.

Kwaliteitsexcursies

Voor wie het echte authentieke eilandleven wil meemaken worden er prachtige dagtochten georganiseerd. Corendon Vliegvakanties biedt je in samenwerking met onze agent SAMOSHOLIDAYS een gevarieerd en uniek excursieprogramma aan. Op de excursieafdeling van SAMOSHOLIDAYS werken enkel mensen met passie voor het vak en liefde voor het eiland. Deze passie komt tot uiting in de kwaliteit en service van de excursies, die uniek zijn en goed doordacht. De meeste excursies zijn dagdelen, zodat je niet doodmoe terugkomt en ook voldoende tijd overhoud voor andere activiteiten of ontspanning.

Nederlands-, Engels of Duitstalige gids

Voor bijna alle excursies geldt dat ze onder begeleiding staan van een zeer ervaren Nederlands-, Engels- of Duitstalige gids. SAMOSHOLIDAYS stelt zeer hoge eisen aan zijn gidsen. Wij zijn van mening dat niet alleen de tocht zelf perfect georganiseerd moet zijn, maar een enthousiaste en professionele gids een sleutelrol speelt in een geslaagde excursie.

https://images.corendonresources.com/L1E8760A1W1600H1066.jpg?v=220522084244