LAST MINUTES SPANJE

Bingo Turkse Riviera Appartementen

Bestemming: Bingoreizen Turkse Riviera Turkse Riviera
Type accomodatie: Appartment
Aantal dagen: 10
Prijs: 330 euro per persoon

Boek nu: https://ds1.nl/c/?si=1259&li=1568067&wi=386280&pid=c447b64bb05bb0d489cdfabe395272e5&dl=turkije%2Fturkse-riviera%2Fbingoreizen-turkse-riviera%2Fbingo-turkse-riviera-appartementen%232534.ANBAP.BRUAYT.260823.9.SZ-U..&ws=

Omschrijving:

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige studio’s en appartementen op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo Turkse Rivièra Appartement en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde hotel verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Turkse Rivièra Appartementen

Wil je voordelig naar de Turkse Rivièra? Boek dan Bingo Turkse Rivièra Appartementen! De Turkse Rivièra kent vele leuke badplaatsen en alle met een eigen karakter en charme. Of je nu verblijft in een studio in Alanya, Side, Kemer of één van de andere plaatsen, je zult genieten! De Turkse gastvrijheid is bekend over de hele wereld en waarom? Dat kun je zelf gaan ervaren! Fijne vakantie!

Ligging: Bingo Turkse Rivièra Appartementen

De Bingo accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen aan de Turkse Rivièra. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Turkse Rivièra Appartementen

De verzorging is op basis van logies met verblijf in een studio (1-3 personen), er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Let op:

Op veel bestemmingen kennen hotels/appartementen geen echte sterrenkwalificatie. Wij geven onze bingo hotels/appartementen standaard 3 sterren maar het kan zijn, dat u verblijft in een hotel/appartement die als 2 of 2,5* gekwalificeerd staat. Het bepalen van sterren is vaak afhankelijk van de faciliteiten. Veel hotel/appartementencomplexen hebben vaak niet meer faciliteiten dan een zwembad, receptie en een bar/restaurant. Uiteraard voldoen ook deze hotels/appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar aller tevredenheid hun vakantie hier kunnen vieren.

https://images.corendonresources.com/L1E2534A1W1600H1066.jpg?v=220521060542