LAST MINUTES SPANJE

Bingo Rhodos 4*

Bestemming: Bingoreizen Rhodos Rhodos
Type accomodatie: Hotel
Aantal dagen: 8
Prijs: 744 euro per persoon

Boek nu: https://ds1.nl/c/?si=1259&li=1568067&wi=386280&pid=38c9b9da0f4d980f184f33e41c0594cb&dl=griekenland%2Frhodos%2Fbingoreizen-rhodos%2Fbingo-rhodos-4%235090.RHB4A.BRURHO.180923.7.DZ-A..&ws=

Omschrijving:

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo Rhodos en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde complex verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Rhodos Hotels

Ontdek met Bingo Rhodos het schitterende eiland Rhodos. Rhodos biedt een ieder wat wils. Je kunt genieten van zon, zee en strand of er op uit trekken en een bezoek brengen aan de Vlindervallei, het pittoreske Lindos en dwalen door de straatjes van het oude centrum van Rhodos stad. Heb je zin in een Turkse Pizza? Het Turkse Marmaris ligt op een uur varen!

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide.

Ligging: Bingo Rhodos Hotels

De Bingo Rhodos Hotels (standaardkamer 1-2 personen) liggen verspreid over het eiland. Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van je accommodatie. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan in onze brochures en/of op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Rhodos Hotels

De verzorging is op basis van All Inclusive volgens de formule van de betreffende accommodatie.