LAST MINUTES SPANJE

Bingo Lesbos Appartementen

Bestemming: Bingoreizen Lesbos Lesbos
Type accomodatie: Appartment
Aantal dagen: 8
Prijs: 440 euro per persoon

Boek nu: https://ds1.nl/c/?si=1259&li=1568067&wi=386280&pid=0c8f56ab9f08e38fcb47eeaf9b5c61d3&dl=griekenland%2Flesbos%2Fbingoreizen-lesbos%2Fbingo-lesbos-appartementen%236081.LEBAP.BRUMJT.220923.7.SZ-U..&ws=

Omschrijving:

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.Corendon koopt deze extra voordelige studio’s en appartementen op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo Appartement Lesbos en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde hotel verblijft als je buurman, maar vele male voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Appartementen Lesbos

Wil je voordelig naar het Griekse eiland Lesbos? Boek dan Bingo Appartementen Lesbos! Lesbos kent vele leuke badplaatsen en allen met een eigen karakter en charme. Of je nu verblijft in een studio in Anaxos, Molyvos, Petra of één van de andere plaatsen, je zult genieten! De Griekse gastvrijheid is bekend over de hele wereld en waarom? Dat kun je zelf gaan ervaren! Fijne vakantie!

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide.

Ligging: Bingo Appartementen Lesbos

De Bingo accommodaties (studio’s 1-2 personen) liggen verspreid over de verschillende badplaatsen op Lesbos. De Bingo appartementen zijn accommodaties waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Appartementen Lesbos

De verzorging is op basis van Logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Let op:

Op veel bestemmingen kennen hotels/appartementen geen echte sterrenkwalificatie. Het bepalen van sterren is vaak afhankelijk van de faciliteiten. Veel hotel/appartementencomplexen hebben vaak niet meer faciliteiten dan een zwembad, receptie en een bar/restaurant. In enkele gevallen is er geen zwembad aanwezig of maken wij gebruik van de faciliteiten van een naastgelegen complex. Uiteraard voldoen ook deze hotels/appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar aller tevredenheid hun vakantie hier kunnen vieren.

https://images.corendonresources.com/L1E6081A1W1600H1066.jpg?v=220522055742