LAST MINUTES SPANJE

Bingo Lefkas Appartementen

Bestemming: Lefkas-Stad Lefkas
Type accomodatie: Appartment
Aantal dagen: 8
Prijs: 479 euro per persoon

Boek nu: https://ds1.nl/c/?si=1259&li=1568067&wi=386280&pid=0742e864b51ca41e479c40cc95fe2305&dl=griekenland%2Flefkas%2Flefkas-stad%2Fbingo-lefkas-appartementen%239600.LFBAP.AMSPVK.200923.7.SZ1-U..&ws=

Omschrijving:

De Bingo formule:

Een Bingo reis is de perfecte manier om voordelig een bestemming te ontdekken. Accommodatie doen aan spectaculaire prijsverlaging, zonder naamsvermelding. Zij willen de reeds geboekte gasten niet voor het hoofd stoten met lagere prijzen en met een zeer lage prijs niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service minder is. Zij willen de gasten voor een leuke prijs kennis laten maken met de omgeving en accommodatie.

Bij Corendon kopen wij deze extra voordelige studio’s en appartementen op zodat jij profiteert van deze lage prijs. Je boekt een Bingo reis naar Lefkas en hoort op de bestemming in welke accommodatie je verblijft. De ultieme verrassing.

Algemeen: Bingo Lefkas Appartementen

Met Bingo Lefkas Appartementen ontdek je eenvoudig het prachtige Griekse schiereiland. Lefkas ligt in de Ionische Zee en lijkt door de azuurblauwe zee en parelwitte stranden op een tropische bestemming. Ook natuurliefhebbers halen hun hart op in de groene bergachtige omgeving tijdens een stevige wandeling. Hoogtepunt zijn de watervallen van Nidri.

Voor een echte relaxvakantie zit je goed op Lefkas. Door de vele strandjes is er genoeg plek om je handdoekje uit te rollen en bij te kleuren. Het mooiste strand van Griekenland, Porto Katsiki, vind je aan de westkust van het eiland.

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide.

Ligging: Bingo Lefkas Appartementen

Je Bingo Appartement (studio, 1-3 personen) ligt op het schiereiland Lefkas. Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van je accommodatie.

De Bingo Appartementen liggen verspreid over het eiland en zijn appartementen en studio’s waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Lefkas Appartementen

De verzorging is op basis van Logies. Er zijn geen maaltijden inbegrepen

Let op:

Op veel bestemmingen kennen hotels/appartementen geen echte sterrenkwalificatie. Het bepalen van sterren is vaak afhankelijk van de faciliteiten. Veel hotel/appartementencomplexen hebben vaak niet meer faciliteiten dan een zwembad, receptie en een bar/restaurant. In enkele gevallen is er geen zwembad aanwezig of maken wij gebruik van de faciliteiten van een naastgelegen complex. Uiteraard voldoen ook deze hotels/appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar aller tevredenheid hun vakantie hier kunnen vieren.

https://images.corendonresources.com/L1E9600A1W1600H1066.jpg?v=220522084521