LAST MINUTES SPANJE

Bingo Kusadasi 5*

Bestemming: Bingoreizen Kusadasi Egeische kust
Type accomodatie: Hotel
Aantal dagen: 8
Prijs: 704 euro per persoon

Boek nu: https://ds1.nl/c/?si=1259&li=1568067&wi=386280&pid=87bef6e5212a233013cc90e432968a81&dl=turkije%2Fegeische-kust%2Fkusadasi%2Fbingoreizen-kusadasi%2Fbingo-kusadasi-5%23310.KUB5A.BRUADB.060923.7.DZ-A..&ws=

Omschrijving:

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo 5* All Inclusive hotel en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde hotel verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Kusadasi

Wil je voordelig naar Kusadasi? Boek dan Bingo Kusadasi 5* All Inclusive! Zwemmen, dansen, slenteren, dineren, drinken en zonnebaden zijn een aantal dingen die je hier uitstekend kunt doen. De bereikbaarheid naar `s werelds meest bekende en oude bezienswaardigheden is waarschijnlijk één van de belangrijkste factoren die van Kusadasi een bekende stad maken. Naast zon, zee en strand is er genoeg te doen!

Ligging: Bingo Kusadasi

De Bingo accommodaties (standaardkamers 1-3 personen) in Kusadasi liggen in en om Kusadasi. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staan.

Verzorging: Bingo Kusadasi

De verzorging is op basis van All Inclusive volgens de formule van de betreffende accommodatie.

*Het aantal sterren van de hotels wordt toegekend aan de hand van sterk uiteenlopende criteria en de kwaliteit van de hotels met een gelijk aantal sterren kan onderling verschillen. Om teleurstelling te voorkomen, dien je rekening te houden met de prijs/kwaliteitsverhouding van de door jou geboekte reis.

https://images.corendonresources.com/L1E310A1W1600H1066.jpg?v=220522053906