LAST MINUTES SPANJE

Bingo Kusadasi 4*

Bestemming: Bingoreizen Kusadasi Egeische kust
Type accomodatie: Hotel
Aantal dagen: 8
Prijs: 606 euro per persoon

Boek nu: https://ds1.nl/c/?si=1259&li=1568067&wi=386280&pid=8053ec68442a39323a6a7dfc6a26f9a8&dl=turkije%2Fegeische-kust%2Fkusadasi%2Fbingoreizen-kusadasi%2Fbingo-kusadasi-4%23309.KUB4A.BRUBJV.210923.7.DZ-A..&ws=

Omschrijving:

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo 4* All Inclusive hotel en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde hotel verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Kusadasi

Wil je voordelig naar Kusadasi? Boek dan Bingo Kusadasi 4* All Inclusive! Kusadasi is een levendige badplaats, bekend als haven voor cruiseboten, het duiveneiland en een lange boulevard. De badplaats heeft 2 prachtige stranden, Ladies Beach en Long Beach en een kleiner strand vlakbij het centrum. Wil je naast zon, zee en strand ook cultuur snuiven? De antieke stad Efeze is vlak bij en een bezoek waard!

Ligging: Bingo Kusadasi

De Bingo accommodaties (standaardkamers 1-3 personen) liggen in en om levendige badplaats Kusadasi. De Bingo Hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Kusadasi

De verzorging is op basis van All Inclusive volgens de formule van de betreffende accommodatie.

*Het aantal sterren van de hotels wordt toegekend aan de hand van sterk uiteenlopende criteria en de kwaliteit van de hotels met een gelijk aantal sterren kan onderling verschillen. Om teleurstelling te voorkomen, dien je rekening te houden met de prijs/kwaliteitsverhouding van de door jou geboekte reis.

https://images.corendonresources.com/L1E309A1W1600H1066.jpg?v=220522053905