LAST MINUTES SPANJE

Bingo Corfu 3*

Bestemming: Bingoreizen Corfu Corfu
Type accomodatie: Hotel
Aantal dagen: 8
Prijs: 786 euro per persoon

Boek nu: https://ds1.nl/c/?si=1259&li=1568067&wi=386280&pid=5f9593a0073ae3ff39e5f75a7579660f&dl=griekenland%2Fcorfu%2Fbingoreizen-corfu%2Fbingo-corfu-3%239544.COB3A.BRUCFU.210923.7.DZ-A..&ws=

Omschrijving:

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo 3* All Inclusive hotel en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde hotel verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Corfu 3*

Wil je voordelig naar het Griekse eiland Corfu? Boek dan Bingo Corfu! Corfu kent vele leuke badplaatsen en allen met een eigen karakter en charme. Of je nu verblijft in Corfu-Stad, Dassia, Gouvia of één van de andere plaatsen, je zult genieten! De Griekse gastvrijheid is bekend over de hele wereld en waarom? Dat kun je zelf gaan ervaren! Fijne vakantie!

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide.

Ligging: Bingo Corfu 3*

De Bingo accommodaties (standaardkamer, 1-3 personen) liggen verspreid over de verschillende badplaatsen op Corfu. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Corfu 3*

De verzorging is op basis van All Inclusive volgens de formule van de betreffende accommodatie.