LAST MINUTES SPANJE

Bingo Albufeira Appartementen

Bestemming: Bingoreizen Algarve Algarve
Type accomodatie: Appartment
Aantal dagen: 8
Prijs: 484 euro per persoon

Boek nu: https://ds1.nl/c/?si=1259&li=1568067&wi=386280&pid=71971d95c3d55ba69809ea5913cc5347&dl=portugal%2Falgarve%2Fbingoreizen-algarve%2Fbingo-albufeira-appartementen%233255.POB3L.BRUFAO.290823.7.SZ-U..&ws=

Omschrijving:

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan naar Albufeira. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het appartement als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor jij nu kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo Albufeira en je verneemt te plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde appartement verblijft als je buurman, maar voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Albufeira Appartementen 3*

Ontdek Portugal met de Bingo Albufeira. Portugal is een heerlijk vakantieland om met de auto erop uit te trekken: kleine dorpjes, leuke tavernes, de prachtig afwisselende natuur en de rijke historische achtergrond ontdek je op je gemak. De indrukwekkende Algarve is de ideale uitvalsbasis om dit prachtige land te verkennen en waar zonaanbidders volop aan hun trekken komen op het terras, aan het zwembad of op het strand. Waar ga jij voor?

Ligging: Bingo Albufeira Appartementen 3*

Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van de accommodatie waar je gedurende de vakantie verblijft. De transfer brengt je naar de accommodatie. De Bingo accommodaties liggen verspreid over Albufeira. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

In verband met het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is deze Bingo reis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien, vanwege het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is het niet mogelijk een preferentie door te geven.

Verzorging: Bingo Albufeira Appartementen 3*

De verzorging is op basis van Logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving. LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

https://images.corendonresources.com/L1E3255A1W1600H1066.jpg?v=220522060116